Adsense 970×90

A acroșat o femeie cu mașina, dar și-a văzut de drum. Acum are dosar penal

A acroșat o femeie cu mașina, dar și-a văzut de drum. Acum are dosar penal
Articol sus
Articol sus

O femeie de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Vîrșolț, la intersecția cu Drumul Comunal 74 a fost acroșată de un autoturism. După producerea evenimentului, şoferul şi-a continuat deplasarea fără încuviinţarea Poliţiei.

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 16:30, confirmă IPJ Sălaj, care spune că verificările efectuate de poliţişti au dus la identificarea în scurt timp a celui bănuit de comiterea faptelor.

Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul, un tânăr de 24 de ani, conducea autoturismul pe drumul menţionat, iar la efectuarea virajului la dreapta pe Drumul Comunal 74 a acroşat o femeie de 52 de ani, care se deplasa cu bicicleta, prin localitatea Vîrşolţ, după care a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea Poliţiei.

Conducătorul auto a fost identificat pe raza localităţii Dioşod. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În urma impactului, victima a suferit leziuni uşoare.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

About The Author

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.