Adsense 970×90

Cine sunt cei patru tineri morți în accidentul din Telciu. Erau beți și se întorceau de la o petrecere – FOTO

Cine sunt cei patru tineri morți în accidentul din Telciu. Erau beți și se întorceau de la o petrecere – FOTO
Photo Credit To Facebook
Articol sus
Articol sus

Accident cumplit noaptea trecută pe DN 17C, în localitatea bistrițeană Telciu. Patru suflete tinere s-au stins după ce mașina în care se aflau a rupt un stâlp de beton.

Accidentul s-a produs la ora 00:32, spun anchetatorii, care afirmă că autoturismul marca BMW, în care se aflau cinci tineri, a fost scăpat de sub control de către șofer, iar mașina a rupt un stâlp de electricitate, lăsând fără curent electric mai multe localități.

Cei cinci tineri se întorceau de la o petrecere la care au participat în satul Fiad, în casa unuia dintre ei, informează Mesagerul.ro. Toți erau beți, după cum susțin martorii.

La volanul mașinii se afla Ion Boiciuc, un adolescent de 19 ani din comuna maramureșeană Bistra. Acesta se întorsese din Italia, pentru a petrece sărbătorile în țară, și se afla în vizită la sora lui din Telciu. Potrivit anchetatorilor, Boiciuc nu avea permis de conducere și conducea un autoturism înmatriculat în Italia.

În dreapta acestuia în mașină se afla Vasile Moldovan, în vârstă de 36 de ani, cel mai în vârstă dintre cei aflați în mașină și omul în casa căruia a avut loc petrecerea.

Pe bancheta din spate a autoturismului se aflau trei tineri. Cel mai tânăr era Gabriel Dumitru Hordoan, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic din Telciu. Un alt tânăr decedat este Gabriel Luca Rebrișorean, elev și el în clasa a XI-a la școală în Telciu, în vârstă de 18 ani.

Singurul care a scăpat cu zile din cel mai teribil accident al ultimilor ani în zonă este Adrian Nicolae Pop, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul din Telciu. Acesta a fost scos cu mare greu de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii, după aproape o oră de eforturi, fiind predat unui echipaj de prim-ajutor, care l-a transportat la Spitalul de Urgență din Bistrița. Adolescentul a suferit o fractură a piciorului stâng și alte leziuni minore, viața acestuia nefiind în pericol.

CITIȚI ȘI:

Accident teribil în Telciu. Cinci persoane încarcerate, patru fiind declarate decedate – FOTO

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

About The Author

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.

 • Marcel Culpean

  Dumnezeu sa-i ierte !

 • Marcel Culpean

  Totusi am inteles ca este doar un singur supravietuitor Adrian Nicolae Pop, 19 ani, singurul supraviețuitor dar undeva specificati ca are doar 16 ani ,la urma urmei cati ani are baiatul care a supravietuit ……..!?

  • Pavel Valer

   Baiatul care este im viata are 17
   Ca il cunosc

 • Un necunoscut

  Dumnezeu sa-i odihneasca si sa le fie tarana usoara :/