Cursurile rămân suspendate în Maramureș până luni

Cursurile rămân suspendate în Maramureș până luni
Articol sus
Articol sus

Astăzi, după videoconferința cu Ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, a avut loc la Instituţia Prefectului-Judeţul Maramureş, o noua întâlnire a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, condusă de prefectul Sebastian Mihai Lupuţ, preşedintele comitetului.

În urma videoconferinţei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, a venit cu solicitarea de a prelungi suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ, grădiniţe, şcoli şi licee, până în data de 16.01.2017, din cauza condiţiilor de deplasare a copiilor, a frigului şi a problemelor existente cu încălzirea în unele şcoli.

Propunerea a fost aprobată prin votul membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, se mai arată în comunicatul Prefecturii Maramureș.

Conducerea fiecărei unităţi de învăţământ va lua toate măsurile astfel încât recuperarea materiei să se realizeze cu respectarea reglementărilor în vigoare şi a asigurării serviciului de permanenţă în perioada 10.01.2017- 16.01.2017.

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

Despre autor

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.