Adsense 970×90

Dejenii rămân miercuri fără gaze naturale. La fel și cei din Mănășturel sau Cuzdrioara

Dejenii rămân miercuri fără gaze naturale. La fel și cei din Mănășturel sau Cuzdrioara
Articol sus
Articol sus

La solicitarea Transgaz, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 13 septembrie, în localităţile Dej (parțial), Cuzdrioara și Mănășturel

 Delgaz Grid va sista serviciul de distribuţie a gazelor naturale miercuri, 13 septembrie a.c., începând cu ora 08.00, în municipiul Dej (str. Bistriței, str. Uriului, str. Ceferiștilor, str. Triajului) și localitățile Cuzdrioara și Mănășturel din judeţul Cluj, la solicitarea companiei Transgaz, care va efectua lucrări specifice de modernizare la sistemul de transport al gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

About The Author

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.