Adsense 970×90

Doi adolescenți, dintre care unul minor, prinși de polițiști la volan deși nu aveau permis

Doi adolescenți, dintre care unul minor, prinși de polițiști la volan deși nu aveau permis
Photo Credit To Arhivă Someșeanul.ro
Articol sus
Articol sus

Doi tineri din Sălaj, de 19 și 16 ani, sunt cercetați de polițiști pentru că au condus un autoturism deși nu posedă permis de conducere. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii din Surduc au identificat în trafic la data de 2 mai 2017, ora 13,45, pe DN 1G, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Jibou, care nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie. Cu această ocazie, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către un tânăr de 16 ani din Gâlgău Almașului, precizează IPJ Sălaj într-un comunicat de presă.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 14,40, polițiștii din Bălan au oprit în trafic, în localitatea Gâlgău Almașului, același autoturism, care era condus, de această dată, de către tânărul de 16 ani, însă nici acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

About The Author

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.