Izidor Bunea “Spartanul” a câștigat prin KO la prima participare în Romanian Xtreme Fighting FOTO

Publicat în Mar 23 2013 - 11:43pm De Irina Maxim

mixed martial arts mma rxf05 sibiu 300x300 Izidor Bunea Spartanul a câștigat prin KO la prima participare în Romanian Xtreme Fighting FOTO Romanian Xtreme Fighting MMA Kudokai Atlassib Izidor Bunea gherla Dan Stinghe arte marțiale mixte Gherleanul Izidor Bunea a avut un debut fulminant în sistemul artelor marțiale mixte MMA, reușind să-l pună în doar 45 de secunde la podea pe adversarul său. Brașoveanul Dan Stinghe a început hotărât lupta, dar n-a rezistat nici măcar un minut în fața sportivului de 26 de ani din Gherla.

Izidor Bunea, fost angajat al Ministerului de Interne, s-a mutat în toamna anului trecut la Sibiu și s-a legitimat la clubul Kudokai Atlassib, unde se pregătește sub îndrumarea antrenorului Adrian Mihai.
Dublu campion național de juniori la lupte libere, Bunea a urcat prima dată în ringul de kickboxing la 17 ani. A luptat în carieră în 29 de meciuri, dintre care a câștigat 23.

Vineri seara, în direct la GSP TV, ”Spartanul” a debutat și la MMA, participând la cea de-a cincea gală a promoţiei Romanian Xtreme Fighting, “Luptăm pentru Sibiu – Bătaie, nu minciună”, ce a avut loc în Palatul Sporturilor Transilvania.

Adversarul lui Bunea în ”cușcă” a fost brașoveanul Dan Stinghe, un sportiv experimentat în sistemul de lupte libere, dar nu și în cel de stand up, unde ”Spartanul” este mult mai bun.

Izidor Bunea a câștigat lupta după doar 45 de secunde , având la final o serie de lovituri nimicitoare în ceafa adversarului său, care a rămas fără reacție.

Despre autor

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro. Tel. 0744.585.785