Manele și dansuri pe bănci și pe catedră la finalul clasei a 8-a în Cuzdrioara – VIDEO

Manele și dansuri pe bănci și pe catedră la finalul clasei a 8-a în Cuzdrioara – VIDEO
Articol sus
Articol sus
Articol sus

someseanul-Petrecere cu manele la elevii din Cuzdrioara

Bucuroși că au scăpat de școala generală și din toamnă vor fi liceeni, elevii claselor a 8-a de la școala din Cuzdrioara au încins un chef pe cinste, chiar în sala de clasă.

Vineri a fost ultima zi de școală pentru elevii claselor a 8-a din toată țară. Pentru cei de la școala din Cuzdrioara ziua a fost și mai specială. Aceștia au demolat aproape sala de clasă cu o petrecere pe ritmuri de manele și dansuri deocheate.

Întreaga ispravă a fost filmată cu telefoanele mobile și postată apoi pe Facebook, să știe toată lumea ce bine s-au distrat ei în ultima zi de școală.

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

Despre autor

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.

 • Dej

  Cat de tampit sa fii, sa filmezi si sa mai si pui filmarea pe facebook?

 • nyck

  OMG stiri de CACAT au terminat si ei scoala si gata mare scofala nu cred ca nu este scoala fara chef hai sa fim realisti

 • nyck

  La scoalaa prof pt celuloza si hartie in ani 96 97 (La pod cum ii spun alti ) se punea muzica in pauza deci nu-i vad rostu la stirea asta daca era viol sau alcool era cu totu alceva .

 • ioana

  spunemi si mie te rog unde dansau copii pe catedra ca eu nu vad nici o catedra si ce au daramat

 • ioana

  asa faceti voi din tantar se face armasar si mai puneti si voi ceva din burta

 • Pingback: Paranghelie într-o şcoală din Cluj! Căţăraţi pe bănci şi catedră, absolvenţii unei clase s-au rupt cu dansul pe manele()

 • ss

  Auzi tu. Cica au demolat clasa. Ce jurnalist tampit. Mare lucru ca niste copii au dansat in clasa. Da sa-i punem in vitrina ca pe niste bibelouri. Pe vremuri, la absolvire, se organizau mici petreceri in sala de clasa si nu era nici o stire de senzatie pe tema asta.