Adsense 970×90

Toți dejenii la pedalat! Competiția ”Mersul pe bicicletă, un stil de viață sănătos” are loc sâmbătă la Dej

Toți dejenii la pedalat! Competiția ”Mersul pe bicicletă, un stil de viață sănătos” are loc sâmbătă la Dej
Articol sus
Articol sus

Iubitorii de mișcare în natură și de sport sunt invitați sâmbătă, 6 mai, la o nouă campanie organizată de Radio Stil Dej, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej și Poliția Municipiului Dej, sub titulatura ”Mersul pe bicicletă, un stil de viață sănătos”.

Evenimentul, organizat sub forma unei competiții, ajunge în acest an la a doua ediție, una la care organizatorii speră să adune la start cât mai mulți participanți.

Astfel, sâmbătă, 6 mai, de la ora 12, toți dejenii care adoră plimbările pe bicicletă, sau mișcarea în aer liber pe două roți, sunt invitați să se înscrie la startul competiției.

Aceasta este organizată pe două categorii de vârstă și cuprinde printre probele de concurs cele de viteză, îndemânare sau rezistență. La finalul competiției, câștigătorii vor fi recompensați cu premii, de la tricouri și dulciuri, până la echipamente sportive și chiar o bicicletă. Toți participanții sunt obligați să poarte în cadrul concursului echipament de protecție (cască).

În deschiderea concursului, participanții vor avea parte și de momente artistice sau sportive susținute de Steel Combat, Steel Tonic și Trupa No Limit.

concursx biciclete dej 2017

Articole recomandate
Articol jos
Articol jos

About The Author

Administrator Someșeanul.ro. Email: someseanul@yahoo.ro.