Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aplicațiile mobile, prezentul și viitorul pariurilor sportive

0 974

Nu este un secret faptul că industria jocurilor de noroc este într-o continuă creștere. Sunt peste 30 de case de pariuri online cu licență provizorie obținută la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, iar “boom-ul” nu pare să se oprească aici. Internetul a devenit mediul în care conexiunea dintre operator și client e mult mai rapidă și mai directă, ceea ce e în interesul ambelor părți implicate.

Iar aceast raport profitabil e transmis cel mai bine prin aplicațiile mobile dedicate pariurilor sportive. Fiecare operator de top a lansat un app de calitate superioară prin care clienții pot să acceseze toate funcțiile și opțiunile disponibile și pe desktop pentru a plasa ce ponturi pariuri doresc. Modernizarea industriei ar putea însemna însă și că agențiile stradale sunt pe “moarte”.

App-urile de pariuri, avantaje și dezavantaje

O aplicație mobilă pentru pariuri poate fi descărcată foarte ușor, în câțiva pasi simpli. Dacă folosești un dispozitiv cu iOS, atunci app-ul poate fi downloadad direct din App Store. Pentru utilizatorii de Android, variantele diferă în funcție de casa de pariuri unde vor să joace. Majoritatea operatorilor îți pun la dispoziție un buton de download direct pe site, însă mai sunt câteva care au aplicațiile eligibile pe Google Play.

Plasarea unui bilet la o agenție stradală poate dura destul de mult. Depinzi de mulți factori, printre care se numără persoanele de la coadă, numărul de evenimente pe care le ai pe bilet ori cât de repede se mișcă angajata de la casierie. În schimb, un bilet plasat folosindu-te de o aplicație mobilă poate fi o acțiune de doar câteva secunde. Contează și tipul de telefon pe care îl ai și cât de bună e conexiunea la internet, însă timpul de încărcare din orice aplicație mobilă prezentă pe piață e destul de scurt.

Deși cele mai multe site-uri de pariuri sportive sunt optimizate pentru accesul direct din browser, o experiență completă poate fi atinsă doar din aplicația mobilă. Totul este structurat de așa natură încât să găsești rapid ceea ce ai nevoie – piețe de pariere, promoții sau statistici. Și dacă tot suntem la capitolul bonusuri, casele de pariuri online tind să propună oferte speciale dacă depui sau te joci din aplicația lor.

Poți mereu să fii sigur că datele tale rămân în siguranță. Cele mai multe case de pariuri de top folosește standarde SSL / TLS  prin care datele personale sunt criptate. Este foarte important ca datele tale să fie stocate într-un mediu sigur, iar operatorii online se asigură de acest lucru.

Singurul dezavantaj vizibil al folosirii unei aplicații mobile în detrimentul plasării unui bilet direct în agenția stradală este dat de faptul că trebuie să ai o conexiune la internet pentru a putea utiliza app-ul. Dar chiar și acest dezavantaj pică dacă ne amintim că trăim în 2022, iar accesul la internet a devenit un lucru banal, ba chiar obligatoriu pentru buna funcționare a societății, dar și a individului. Găsești wi-fi disponibil chiar și în agențiile de pariuri. Te poți duce așadar într-o locație Superbet sau Fortuna și dacă găsești coadă la casă, intri pe wi-fi și apoi în aplicație. Pui meciurile favorite, iar biletul îl plasezi în câteva secunde.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More