Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Învață aceste trucuri la cazinou pentru a crește șansa de câștig

0 398

Probabil că și tu cunoști unul sau mai multe trucuri care să îți facă experiența la cazino mai plăcută. Chiar dacă unele sunt grele și au reguli foarte rapide, cum ar fi Avoid Keno, altele s-au dovedit a fi foarte folositoare la cazinouri. În acest articol îți voi prezenta câteva trucuri pe care și tu le poți folosi pentru a avea o șansă mai mare să câștigi la cazino. Acum la cazinourile online poți beneficia de rotiri gratuite pentru a testa întâi jocul fără să folosești banii tăi. Majoritatea dintre trucurile pe care ți le voi prezenta te vor ajuta să poți să ai o șansă mai bună de câștig, motiv pentru care te sfătuiesc să încerci să le memorezi.

Nu trece cu vederea bonusurile de bun venit

Chiar dacă cazinourile online nu pot să ofere din ceea ce oferă cazinourile fizice, și anume un show fantastic, cine extravagante sau cluburi de noapte, cazinourile online reușesc să își atragă jucătorii prin bonusurile pe care le oferă pe site-urile lor, cum sunt bonusurile de bun venit, bonusuri la înregistrate sau bonusuri care îți multiplică suma pe care ai depus-o. De exemplu, unele îți oferă un anumit număr de rotiri gratuite la sloturi pentru a le încerca fără să depui bani. Este totuși important să cunoști foarte bine care sunt avantajele și dezavantajele de la aceste bonusuri înainte de a le încerca.

Deși cazinourile fizice nu îți oferă bonusuri la înscriere, acestea îți oferă ceva care să te încurajeze în schimb, și anume premii de loialitate sau programe de loialitate. Chiar dacă acestea s-ar putea să ți se pară mult mai mici în comparație cu bonusurile de la cazinourile online, poți să te bucuri foarte ușor de beneficiile pe care le au de oferit programele de loialitate. Un alt lucru foarte important este că multe conglomerate dețin toate cazinourile fizice care există. Acest lucru înseamnă că poți beneficia de aceste programe de loialitate la toate cazinourile pe care ei le au. De exemplu, cu un singur cont creat la un lanț mare de cazinouri vei putea să beneficiezi de ceea ce oferă programul lor de loialitate la toate zecile de cazinouri pe care ei le dețin. Vei putea să înclini balanța în favoarea ta chiar și numai un pic cu aceste programe de loialitate.

Fii atent la bugetul tău

Numai în cazul în care ai foarte mulți bani încât să nu îți pese de pierderile mari ar trebui să nu te uiți la bugetul tău. În cazul în care vei vrea că de fiecare dată să pariezi sume mari îți vei da seama foarte rapid că ți-ai consumat tot bugetul alocat pe seara respectivă cu doar câteva pariuri. Ce trebuie să faci este să stabilești dinainte să plasezi primul tău pariu. Setează o limită și întotdeauna gândește-te la aceasta înainte să faci următorul pariu. În cazul în care limita este de maxim 20 ron, atunci fii atent că niciodată să nu o întreci cu vreun pariu. Cel mai simplu mod de a pierde mai mult decât te-ai așteptat este să pariezi mai mult decât ai stabilit.

În cazul în care nu vei avea un ochi ațintit asupra bugetului și asupra pariurilor tale, vei observa foarte rapid că încep să ți se micșoreze teancurile de bani pe care le ai cu tine și cu siguranță că nu dorești ca acest lucru să se întâmple. Cel mai important lucru: setează un buget dinainte să mergi la cazino și o limită la pariuri, astfel vei putea să te joci mai mult timp cu un buget relativ mic.

Alege sloturile cu șansă mare de câștig

Cel mai simplu mod prin care te poți asigura de faptul că nu vei pierde mai mulți bani decât este nevoie este prin faptul de a alege să te joci la jocurile cu cele mai mari șanse de câștig. În cazul în care ești un fan al sloturilor te sfătuiesc să faci exact același lucru, însă poți aplica acest sfat la orice joc de la cazino. Șansa de câștig se referă la procentajul din banii pe care un jucător îi introduce în aparat versus banii pe care îi va câștiga în schimb. Cele mai bune sloturi dintr-un cazino te asigur că vor avea mereu scaunele pline, motivul fiind unul destul de evident.

Totuși, șansele cele mai mari pe care le vei regăsi la sloturi este de 98 sau chiar 99% la cele mai bune. Însă acest lucru nu înseamnă că de fiecare dată când vei introduce un dolar spre exemplu vei primi înapoi 98 de cenți. Această șansă este calculată pe totalul de viață al unui slot. Majoritatea sloturilor pe care le vei întâlni într-un cazino nu vor depăși 70-90% șansă de câștig. Este important de ținut minte și faptul că unele sloturi pot să fie mult mai volatile decât altele, astfel că un slot cu o șansă de 85% spre exemplu îți poate oferi mai multe câștiguri pe termen scurt decât unul cu o șansă mai mare de câștig.

Plasează pariuri mici

În cazul în care pariezi în mod constant câte un leu încearcă să scazi la doar 20 de bani. Chiar și mai puțin dacă scazi va avea un impact foarte mare asupra sumei de bani pe care o vei juca. De fapt, vei avea mai multe șanse să câștigi dacă vei paria mai puțini bani. Dacă pariezi mai puțini bani vei putea să te bucuri de aceleași pariuri însă pentru un timp mai îndelungat. Este adevărat că și șansele de câștig vor avea sume mai mici, însă nu cred că te aștepți să câștigi un milion de dolari dacă pariezi un dolar.

Concluzie

Bonusurile de bun venit și programele de loialitate te pot ajuta mai mult decât îți poți închipui. De asemenea, un alt sfat extrem de important pentru toți jucătorii este să aibă grijă la sumele pe care le pariază, asta în cazul în care nu au atât de mulți bani de pierdut încât să nu le pese. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More