Someศ™eanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

โ€๐™ˆ๐™š๐™ข๐™ค๐™ง๐™ž๐™–๐™ก๐™ช๐™ก ๐™„๐™ค๐™–๐™ฃ ๐˜พ๐™ค๐™ง๐™ค๐™—๐™–๐™ฃโ€ โ€“ โ€๐™Š๐™ก๐™ž๐™ข๐™ฅ๐™ž๐™–๐™™๐™– ๐™‚๐™ž๐™ข๐™ฃ๐™–๐™ฏ๐™ž๐™ž๐™ก๐™ค๐™งโ€ ajunge la ediศ›ia a zecea

0 63

Sala Polivalentฤƒ din Bistriศ›a va gฤƒzdui sรขmbฤƒtฤƒ a 10-a ediศ›ie a ๐™ˆ๐™š๐™ข๐™ค๐™ง๐™ž๐™–๐™ก๐™ช๐™ก๐™ช๐™ž โ€๐™„๐™ค๐™–๐™ฃ ๐˜พ๐™ค๐™ง๐™ค๐™—๐™–๐™ฃโ€ la handbal.

Ediศ›ia 2019 a ๐™Š๐™ก๐™ž๐™ข๐™ฅ๐™ž๐™–๐™™๐™š๐™ž ๐™‚๐™ž๐™ข๐™ฃ๐™–๐™ฏ๐™ž๐™ž๐™ก๐™ค๐™ง reuneศ™te echipe de handbal feminin ศ™i masculin de la cinci unitฤƒศ›i de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt din municipiul Bistriศ›a
โšฝ๏ธ S-au รฎnscris รฎn competiศ›ie loturile ศ˜colilor gimnaziale numerele 1, 3, 4, 5 ศ™i 6.
Meciurile vor debuta la ora 9.00.

๐Ÿ“ ๐™‹๐™ง๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ข๐™ช๐™ก โ€๐™ˆ๐™š๐™ข๐™ค๐™ง๐™ž๐™–๐™ก๐™ช๐™ก๐™ช๐™ž ๐™„๐™ค๐™–๐™ฃ ๐˜พ๐™ค๐™ง๐™ค๐™—๐™–๐™ฃโ€ โ€“ โ€๐™Š๐™ก๐™ž๐™ข๐™ฅ๐™ž๐™–๐™™๐™– ๐™‚๐™ž๐™ข๐™ฃ๐™–๐™ฏ๐™ž๐™ž๐™ก๐™ค๐™งโ€:

โžก๏ธ 9.00 ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 6 – ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 3 (masculin)
โžก๏ธ 9.45 ศ˜coalla gimnazialฤƒ nr. 6 – ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 3 (feminin)
โžก๏ธ 10.30 ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 5 โ€“ ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 4 (masculin)
โžก๏ธ 11.15 ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 5 โ€“ ศ˜coala gimnazialฤƒ nr. 1 (feminin)

โžก๏ธ 12.00 รฎnvinsฤƒ joc 1 โ€“ รฎnvinsฤƒ joc 3 (masculin)
โžก๏ธ 12.45 รฎnvinsฤƒ joc 2 โ€“ รฎnvinsฤƒ joc 4 (feminin)

โžก๏ธ 13.30 meci demonstrativ รฎn memoria lui Ioan Coroban
โžก๏ธ14.15 cรขศ™tigฤƒtoare joc 1 โ€“ cรขศ™tigฤƒtoare loc 3 (masculin)
โžก๏ธ15.00 cรขศ™tigฤƒtoare joc 2 โ€“ cรขศ™tigฤƒtoare joc 4 (feminin)

๐Ÿ†16.00 Festivitate de premiere

โ—๏ธOrganizatori: Direcศ›ia judeศ›eanฤƒ pentru Tineret ศ™i Sport, Comisia Judeteana de Arbitri Bistrita – Nasaud, Inspectoratul ลžcolar Judeลฃean Bistriลฃa-Nฤƒsฤƒud, Asociatia Judeteana de Handbal ( AJH Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud) ศ™i Federaศ›ia Romรขnฤƒ de Handbal.

๐™„๐™Š๐˜ผ๐™‰ ๐˜พ๐™Š๐™๐™Š๐˜ฝ๐˜ผ๐™‰ – a fost preศ™edintele Colegiului Judeศ›ean de Arbitri Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud. 
A practicat handbalul de la o vรขrstฤƒ fragedฤƒ la CSS Bistriศ›a pรขnฤƒ la terminarea junioratului. Pentru ca nu putea sta departe de sportul pe care l-a รฎndrฤƒgit atรขt de mult a devenit arbitru ศ™i รฎn scurt timp a devenit foarte apreciat. A arbitrat competiศ›ii de la juniori pรขnฤƒ la seniori, totalizรขnd 457 de jocuri.
Din dorinศ›a de a mai juca handbal cu foศ™tii colegi a organizat รฎntรขlniri sฤƒptฤƒmรขnale, nฤƒscรขndu-se astfel ideea constituirii unei echipe de Old-Boys. Mai tรขrziu, aceasta s-a concretizat prin รฎnfiinศ›area รฎn anul 2006 a clubului „HANDSPORTโ€™. 
Din nefericire, nu a reuศ™it sฤƒ vadฤƒ finalizatฤƒ formarea primelor grupe de copii, plecรขnd mult prea devreme dintre noi, รฎn data 19 decembrie 2007.

Primeศ™te notificฤƒri รฎn timp real pe dispozitivul tฤƒu, aboneazฤƒ-te acum.

Lasฤƒ un rฤƒspuns

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More