Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

1.000 de fani, peste 1.000 de prieteni

4 79

1000 like someseanul

În puținele luni de la lansare, site-ul de știri Someșeanul.ro a prins repede la public, devenind apreciat în scurt timp de mulți cititori. ”Bebelușul” nostru crește ca Prâslea din poveste și devine tot mai puternic pe zi ce trece.

Nu are rost să vorbim despre începuturi, ci vrem să ne gândim doar la viitor. Privim cu încredere înainte și avem nu doar speranța, ci și convingerea că ascensiunea noastră este doar la început.

În nici cinci luni de zile de la apariție, am ajuns să avem peste 1.000 de fani pe pagina de Facebook, numărul acestora crescând impresionant. Aprecierile primite din partea fanilor, sau a celor care ne citesc dar nu ne-au devenit încă fani pe Facebook, ne încântă și ne onorează.

Suntem deschiși să primim oricând și critici, pentru că și acestea ne ajută să progresăm, să oferim mereu ceva mai bun.

Le mulțumim celor care ne citesc, celor care ne comentează sau apreciază știrile, celor care urmăresc sau ascultă emisiunea ”Revista presei someșene” de la Radio Stil FM și le promitem că depunem toate eforturile pentru a nu-i dezamăgi și pentru a fi mereu pe placul tuturor.

Până când vom sărbători depășirea cotei 2.000 a numărului de fani pe Facebook, nu putem decât să fim fericiți că vă avem alături.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More