Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

1 Decembrie, fără artificii și retragerea cu torțe la Dej

0 396

Spectacolul pregătit de Primăria Municipiului Dej pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României la 1 Decembrie, în acest an, va fi lipsit de fastul din anii precedenți. Nu se vor organiza nici focuri de artificii, nici retragerea cu torțe a militarilor.

Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate marţi, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 12:45 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 13:55 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna după următorul program:

  • Intonarea Imnului Naţional
  • Alocuţiunea d-lui primar ing. MORAR COSTAN
  • Slujbă religioasă
  • Depuneri de coroane
  • Defilarea gărzii de onoare
  • Moment omagial: „1 Decembrie”

Se apropie cea mai importantă zi pentru România și pentru noi românii, Ziua Naţională a României. Este zi pe care, la fel ca anii precedenţi, o vom sărbători împreună în Piaţa Bobâlna, marcând 97 de ani de la Marea Unire din 1918, cinstind memoria celor care au contribuit la înfăptuirea ei. Este o zi a noastră, o zi de sărbătoare care din păcate, este umbrită de tragedia care a avut loc la Bucureşti, motiv pentru care am luat decizia să nu organizăm focul de artificii şi retragerea cu torţe”, se arată în comunicatul Primăriei Dej, semnat de edilul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More