Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

1 Decembrie la Dej. Vezi care este programul complet

0 2.941

Dejul se pregătește de sărbătorirea Zilei Naționale a României. Evenimentul va include un spectacol cu lasere, focuri de artificii și multe altele.

Primăria Municipiului Dej, invită dejenii la manifestările organizate duminică, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile organizate în colaborare cu Garnizoana Dej, vor debuta în jurul orei 14:30 prin slujbă religioasă, alocuțiuni și  depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai.

Evenimentul continuă după ora 15:00  în Piaţa Bobâlna unde se va intona Imnul Național, va avea loc o slujba religioasa, alocuțiune, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, a tehnicii militare și de intervenție și a Fanfarei reprezentative a municipiului Dej, urmate de la ora 16:30 de spectacolul artistic ,, Suflet Românesc”.  

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

Ne apropiem de  cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. Este o zi pe care, la fel ca în fiecare an, ne dorim să o celebrăm împreună, să cinstim împreună  memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi să ne bucurăm de momentele special pregătite pentru ziua noastră. Evenimentul se va încheia tot într-o atmosferă de sărbătoare cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și iluminarea bradului de Crăciun, notează Morar Costan, primarul Municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More