Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

1 Decembrie, sărbătorită la Cluj cu spectacole folclorice și concertele Zdob și Zdub și Cargo

0 61

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca invită toți cetățenii să ia parte în 1 Decembrie la spectacolele organizate cu ocazia Zilei Naționale a României în centrul orașului.

Autoritățile locale au pregătit un program diversificat pentru Ziua Națională a României, care va avea loc în Piața Unirii, cu începere de la ora 16.

Spectacolul folcloric va fi susținut de artiști consacrați din zona Clujului, printre care se află Amalia Chiper și Florin Rupa, Marius Ciprian Pop, Ansamblul folcloric ”Dor transilvan”, Ana Ilca Mureșan, Ansamblul folcloric ”Mugurelul”, Sava Negrean Brudașcu sau Dumitru Fărcaș, acompaniați de Orchestra Regal Transilvan.

Conform programului, iluminatul de sărbători în Cluj-Napoca va fi inaugurat la ora 19, după care urmează un program destinat în special tinerilor, pe scena din Piața unirii urmând să urce formațiile Zdob și Zdub și Cargo, care va susține un concert aniversar ”30 de ani de Cargo”.

Patinoarul din Piaţa Unirii va fi deschis, de asemenea, de 1 Decembrie, iar intrarea va fi gratuită între orele 10:00 – 22:00, după următorul program: 10.00 – 11.30, 12.00 – 13.30, 14.00 – 15.30, 16.00 – 17.30, 18.30 – 20.00 şi 20.30 – 22.00.

Ca formă de respect și de exprimare a compasiunii față de victimele tragediei din clubul bucureștean Colectiv, autoritățile locale din Cluj-Napoca au decis anularea tradiționalului foc de artificii, dar și retragerea cu torțe a militarilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More