Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

1 Iunie la Penitenciarul Gherla

0 72

penitenciarul gherla

Ziua de 1 Iunie a reprezentat și pentru minorii din cadrul Secției exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, o zi de sărbătoare în care au avut parte de programe și activități specifice dar și de mici cadouri constând în dulciuri oferite ca premii din partea unor colaboratori externi.

Activitățile derulate sunt parte din proiectul „Copilărie în mişcare” derulat la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor și a cuprins informări, dezbateri și concursuri, vizionări de filme, întreceri sportive, desene pe asfalt și programe artistice, în care au fost implicați toți cei opt minori custodiați în cadrul Secției exterioare Cluj-Napoca.

Prin implicarea activă a persoanelor private de libertate la manifestările derulate cu ocazia zilei de 1 Iunie, administraţia penitenciară a urmărit să  promoveze talentul şi creativitatea minorilor, să contribuie la asimilarea valorilor şi formarea de atitudini pozitive în rândul persoanelor private de libertate minore.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More