Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

1 Mai și Ziua Tineretului, sărbătorite cum se cuvine la Bistrița. Alex Velea, Vescan și Matteo, printre artiști

0 273

Concerte interesante, expoziţii de pictură şi fotografie, proiecţie de filme, dezbateri pe teme literare şi sociale, respectiv o acţiune de ecologizare care promite mişcare în aer liber şi bună dispoziţie, reprezintă principalele evenimente incluse în programul Săptămânii Tineretului.

Evenimentele se vor derula în perioada 26 – 30 aprilie, atât în Pădurea Schullerwald, cât şi la Centrul Comunitar pentru Tineret, anunță primăria Bistrița, care va aduce în oraș pentru aceste evenimente nume cunoscute din industria muzicală românească.

Astfel, miercuri, 26 aprilie, este ziua dedicată voluntariatului, zi în care va avea loc o acțiune de ecologizare a Pădurii Schullerwald, cât și dezbateri și proiecții de filme la Centrul Comunitar pentru Tineret.

Joi, 27 aprilie, este ziua de literatură și artă, programul cuprinzând o expoziție de pictură și un cerc literar.

De vineri se dă tonul distracției în Pădurea Schullerwald, unde vor fi organizate jocuri de agrement, concerte și spectacole. Vescan urcă pe scenă vineri, Alex Velea sâmbătă, iar Matteo duminică.

Luni, cu ocazia zilei de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, în Pădurea Schullerwald vor avea loc spectacole folclorice. Ansamblurile folclorice ”Cununa de pe Someș” și ”Balada”, vor deschide spectacolele susținute de Gheorghe Turda și Aurel Tămaș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More