Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

10 lucruri pe care trebuie să le știe orice parior în 2021

0 48

Pariurile sportive au devenit unul dintre cele mai populare hobby-uri ale bărbaților români în ultimul deceniu, iar în aceste vremuri de pandemie, această activitate recreațională a câștigat și mai multă popularitate. Dacă ești începător sau parior de ocazie, nu ți-ar prinde deloc rău să cunoști lucrurile despre care vom discuta mai jos.

1. Trebuie să ai 18 ani împliniți pentru a putea juca la pariuri. Legea este menită să-i protejeze pe tineri, așa că nu te grăbi să începi să pariezi. Dacă ești pasionat de sport și vrei să-ți testezi talentul, ține-ți o evidență cu bilete virtuale pe un caiet sau într-u document electronic, dar nu te apuca să investești în acest hobby până când nu îți câștigi acei bani prin muncă.

2. Biletele jucate în agenții pot fi verificate online. Această facilitate este disponibilă la aproape toate agențiile de pariuri terestre care funcționează în România, însă există și excepții. Învață de pe acest site cum poți verifica biletele la pariuri online și care sunt operatorii care pun la dispoziție această facilitate pentru jucătorii români.

3. Verificarea contului de pariuri online este obligatorie, dar nu trebuie să declari nimic la ANAF. Procedura de verificare a identității și adresei este impusă prin lege, așa că orice parior trebuie să înțeleagă că această măsură previne evaziunea fiscală, spălarea de bani și jocul în rândul minorilor, printre altele. În ceea ce privește impozitul, acesta este reținut automat în momentul în care jucătorul efectuează o retragere din contul de pariuri online.

4. Nu există pronosticuri sigure. Dacă ar fi fost reale, casele de pariuri ar fi dispărut de multă vreme. Internetul și în special rețelele de socializare sunt pline de escrocherii, de indivizi și grupuri care pretind că dețin informații de la meciuri trucate. Aceștia vor recurge la poze, clipuri și tot felul de mișmașuri pentru a le lua banii oamenilor, așa că ferește-te de astfel de propuneri.

5. Online poți paria la orice oră din zi sau din noapte, de pe smartphone, tabletă sau computer. Ai acces la pariuri sportive, jocuri de cazinou, sporturi virtuale, bingo, poker și pariuri pe loterii, printre altele, oriunde și oricând, câtă vreme dispui de o conexiune la internet. Poți paria și din mers!

6. Anumite pariuri jucate online pot fi închise înainte de soluționarea biletului. Funcția Cash Out este una dintre cele mai apreciate inovații ale industriei de gambling din ultimul deceniu. Fiecare operator dispune de o serie de condiții cu privire la pariurile care sunt eligibile pentru asta, motiv pentru care este bine să te informezi citind regulamentul operatorilor la care pariezi.

7. Nu toate bonusurile sunt ceea ce par. Ofertele de bun venit și toate celelalte promoții oferite de casele de pariuri online pot fi extrem de atractive pentru pasionați, însă fiecare parior are datoria de a verifica cu atenție termenii și condițiile ofertelor. În linii mari, este în regulă ca un jucător să accepte un bonus, atâta vreme cât acesta nu îl determină să-și schimbe stilul de joc.

8. Este pasibil de dependență dacă nu ai un buget definit și o strategie de mize. Jocurile de noroc au fost făcute pentru divertisment, nu pentru a-i îmbogăți pe jucători. Conștientizând acest lucru, nu juca niciodată banii destinați altor cheltuieli și nu-ți neglija activitățile de zi cu zi din cauza jocului. Caută să te organizezi în ceea ce privește bugetul destinat al acestei activități și fii atent la mize.

9. Pariurile live sunt o armă cu două tăișuri. Această formă de joc îți permite să joci pariu după pariu pe parcursul unui meci, însă viteza cu care trebuie să iei anumite decizii reprezintă o capcană. De aceea, este indicat să faci analiza partidei, în prealabil și să ai deja un plan cu privire la ce să speculezi, odată ce meciul va începe.

10. Jucatul la recuperare este cea mai frecventă cauza a falimentului. Ghinionul nu ține la infinit, însă nu poți știi niciodată când norocul își va surâde. Pe teoria asta se bazează jocurile de noroc. Așa că evită strategiile cu miză progresivă (ex. Martingale) și nu te gândi să-ți recuperezi pierderile, ci conștientizează că asta face parte din joc și este ceva normal. Nu trebuie să ai gânduri de a-ți lua revanșa față de casă sau alte emoții de felul acesta, ci distrează-te și treci mai departe. Dacă ai o serie nefericită, ia o pauză de câteva zile de la joc. Totuși, dacă simți că situația scapă de sub control, efectuează testul pentru identificarea dependenței de joc

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More