Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

10 permise reținute într-o singură zi

0 112

În urma unor acțiuni ale poliției rutiere au fost reținute 10 permise de conducere și s-au aplicat peste 80 de sancțiuni.

poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca, au desfăşurat, la data de 19 aprilie a.c., o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere care au drept cauză de producere încălcarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au acţionat pe principalele artiere din municipiul Cluj-Napoca, fiind vizate în special zonele cu risc de producere a a accidentelor.

La acţiune au participat 13 poliţişti din cadrul biroului iar încălcările prevederilor Codului Rutier de către participanţii la trafic, au condus la aplicarea a 80 de sancţiuni contravenţionale, 41 dintre acestea pentru încălcarea regimului legal de viteză, 39 pentru alte abateri de la Codul Rutier. De asemenea au fost reţinute 10 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More