Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

10 tone de deseuri colectate la Dej, de Ziua Curateniei Nationale

0 88

prescolari Dej (3)

Municipiul Dej se numara printre orasele care au raspuns prin mobilizare cu ocazia Zilei Curateniei Nationale, in cadrul proiectului „Let’s do it Romania”.

La actiune au participat peste 400 de voluntari care au intervenit prin ecologizarea a sase zone, la finalul actiunii colectandu-se aproximativ 10 tone de deseuri. Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Companiei Bratner-Veres care a asigurat colectarea si transportul celor aproximativ 850 de saci de deseuri.

“A fost o actiune reusita si apreciez mobilizarea pe care am vazut-o in fiecare zona in care s-a facut curatenie. Felicit toti participantii pentru implicare. Prin aceasta activitate am demonstrat ca suntem solidari, ca impreuna putem sa facem Dejul un oras mai curat si nu numai cu ocazia Zilei Curateniei Nationale, ci in fiecare zi”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Evenimentul, organizat de Primaria Dej, a avut ca parteneri scolile dejene, Clubul Copiilor Dej, Spitalul Municipal, Apele Romane, Asociatia Astra Dej, Rotary Club Dej, Ocolul Silvic Dej, Composesoratul Carpenul Dej, Asociatia Micii Andrei, PD-L si PP-DD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More