Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

11.000 de abonamente la UNTOLD 2017, vândute în mai puţin de 3 minute

0 320

Primele 11.000 de abonamente la UNTOLD 2017 au fost vândute în mai puţin de 3 minute, anunță organizatorii festivalului de la Cluj-Napoca.

”Deşi am pregătit un calup de 5000 de abonamente, pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-am permis tuturor celor care au accesat linkul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

Astfel, ținând cont de interesul foarte mare pentru abonamentele UNTOLD, săptămâna viitoare va fi scoasă la vânzare o nouă tură de abonamente.

Doar fanii înregistraţi pe www.untold.com au putut să-şi achiziţioneze vineri, 25 noiembrie, primele abonamente la preţul special de 333 de lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, prin care a putut achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, pentru a pune mâna pe abonamentele care vor fi scoase la vânzare săptămâna viitoare.

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din 2017.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More