Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

11 dosare penale întocmite în week-end de poliţişti pentru infracţiuni rutiere

0 55

În perioada 05-07 mai  poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pe drumurile publice din judeţul Maramureş pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în urma cărora 10 conducători auto s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii au verificat aproape 140 de autoturisme aflate în trafic şi au constatat 95 de abateri de la normele rutiere pentru care au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24 000 lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce şase permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice
astfel: în şapte cazuri pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, în trei cazuri pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi într-un caz pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More