Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

11 medalii cucerite de sportivii Budokan Ryu la Cupa Dojokan la karate WKC

0 119

someseanul-Budokan Ryu Dej Cupa dojokan Aiud (1)

Weekendul trecut, la Aiud, a avut loc editia a 18-a a Cupei Dojokan la Karate WKC, competitie nationala, cu traditie, organizata sub egida Federatiei Romane de Karate WKC si gazduita de clubul din Aiud, CS Dojokan Activ.

Competitia deja consacrata in calendarul competitional a fost ultima verificare inainte de Campionatul National pentru cadeti, juniori si seniori, care va avea loc la Bucuresti, la inceputul lunii mai.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot de 25 de sportivi la acest concurs, ca numar de sportivi inscrisi clasandu-se pe locul 3 din cele 32 de cluburi participante, care au adunat un total de 411 sportivi si 66 de echipe.

Bilantul final al rezultatelor a fost 3 medalii de aur, 2 medalii de argint, 6 medalii de bronz si 5 locuri 4.

Astfel PANESCU DORIN si ORBAN REBEKA au pasit pe cea mai inalta treapta a podiumului la probele de kumite individual 15-17 ani respectiv 11-12 ani iar ORBAN REBEKA, ILCA VIORIS si POP IULIA au obtinut aurul la proba de kumite exhipe feminin 13-14 ani.

Argintul a fost adus acasa de catre BOTA VLAD la individual 13-14 ani si ILCA VIORIS la individual feminin 13-14 ani.

Medalii de bronz la probele individuale ao obtinut TOTH BIANCA (9-10ani), GHENEA DARIUS (7-8ani) POP ANDRADA si DENES IOANA (15-17ani). La echipe BOCA DENISA, DENES IOANA, TOPA ANDREEA si POP ANDRADA (15-17ani) si NEMETI MADALINA impreuna cu TOTH BIANCA si MAN DENISA (9-10ani)

Pe locul 4, foarte aproape de podium s-au clasat si sportivii ROMAN SERGIU, PANESCU DORIN, MOSUTAN RADU si BARBOS CRISTIAN (echipe masculin 15-17 ani), ORBAN REBEKA, GHENEA DENISA si POP NARCISA (echipe feminin 11-12 ani), DERTA VALERIAN, PANESCU ALEXANDRU si BOTA VLAD (echipe masculin 13-14 ani) POP ADELINA, CELSIE ISABELLA si SALISTEAN FLAVIA (echipe feminin 9-10 ani) precum si SALISTEAN SERGIU, GHENEA DARIUS si MATEI CRISTIAN (echipe masculin 7-8 ani).

Evolutie deosebit de buna a avut si LUCA CICEOVEAN care s-a clasat pe locul 6.

Antrenorii clubului BOGDAN SAVU, PAULA GROSAN si LORAND ALBERT, doresc sa felicite toti sportivii care au participat la acest concurs pentru modul in care au evoluat si pentru rezultatele obtinute. De asemenea, conducerea clubului doreste sa multumeasca pe aceasta cale parintilor pentru sprijinul si intelegerea de care dau dovada de fiecare data precum si Consiliului Local Dej si D-lui Primar Morar Costan pentru sprijinirea performantei in Municipiul Dej, sponsorilor si colaboratorilor care fac posibile rezultatele si performanta sportivilor nostri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More