Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

11 permise de conducere reținute într-o singură zi

0 222

Bilanțul polițiștilor rutieri pentru o singură zi de controale a fost de 11 permise de conducere reținute și amenzi de aproape 40.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au supravegheat ieri, 08 februarie, drumurile publice din judeţul Maramureș, acţionând în principal pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor sau vitezei excesive.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost organizate acţiuni pe raza municipiului Baia Mare, pe raza oraşelor Baia Sprie şi Cavnic, dar şi pe raza de competenţă a Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost oprite pentru verificări peste 100 de autovehicule, fiind depistaţi mai mulţi şoferi care nu au respectat legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.

Spre exemplu, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au reţinut 11 permise de conducere, toate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Din cele 89 de sancţiuni contravenţionale, 30 au fost aplicate de poliţiştii din Baia Sprie pentru depăşiri ale limitelor legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 40 000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More