Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

11 persoane înșelate. Prejudiciu de peste 8.000 de lei

0 165

11 persoane au căzut victimă înșelăciunii. Aceștia au dat bani unei persoane care, prin nume și calități mincinoase, oferea spre vânzare material lemnos.

Un bărbat de 33 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea mai multor înşelăciuni.

Poliţiştii sigheteni au reuşit să documenteze activitatea infracţională a bărbatului care este bănuit că în perioada septembrie 2017 – mai 2018, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase, a oferit spre vânzare lemne de foc unui număr de 11 persoane, solicitând şi primind de la acestea diferite sume de bani, cu titlul de avans.

Ulterior contacta telefonic victimele, atribuindu-şi calitatea de angajat al unor societăţi comerciale care au ca obiect prelucrarea lemnului, pentru a le insufla acestora convingerea că lemnele urmează să fie livrate. Din verificările efectuate până în prezent s-a stabilit un prejudiciu total de peste 8.000 lei.

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.