Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

112: Au intervenit la 1003 solicitări

0 52

someseanul-ambulanta

In perioada 26 august –01 septembrie 2013, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intervenit in rezolvarea unui numar total de 1003 solicitari, primite prin numarul unic de apel 112, cu o medie de aproximativ 143 solicitari/zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 617 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (113 solicitari), Targu Lapus (59 solicitari), Viseu de Sus (63 solicitari), Borsa (38 solicitari ), Somcuta Mare (41 solicitari) si Seini (25 solicitari).

In cursul saptamanii, medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 48 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 57 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 648 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 250 solicitari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More