Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

12 bărbaţi depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autovehicule deşi nu deţin permis

0 56

Ieri, 16 septembrie, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier, poliţiştii au constatat 20 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Poliţiştii rutieri maramureşeni au depistat în trafic 12 bărbaţi care conduceau vehicule fără a respecta normele rutiere.
Opt dintre aceştia au fost identificaţi de poliţiştii din Poienile de sub Munte, în timpul unei acţiuni organizate pe D.J. 187, pentru combaterea nerespectării regulilor de circulaţie de către mopedişti, biciclişti şi motociclişti. Astfel, poliţiştii au depistat şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 57 de ani, care se deplasau cu mopedurile fără să deţină permis de conducere. În cinci cazuri, mopedurile erau neînregistrate. De asemenea, a fost identificat un bărbat de 31 de ani care se deplasa cu un autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare, a cărui valabilitate era expirată.
În localităţile Baia Mare, Ocna Şugatag şi Călineşti poliţiştii au identificat alţi patru bărbaţi care sunt cercetaţi pentru comiterea a şase infracţiuni rutiere dintre care patru conducere fără permis şi două de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Poliţiştii atrag atenţia că punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis constituie infracţiuni. Pe lângă faptul că cei care comit astfel de fapte răspund penal, riscând pedeapsa cu închisoarea, ei pun în pericol atât siguranţa lor cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More