Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

12 persoane cercetate pentru obținerea de credite bancare cu acte false

0 240

Ghiseu - Banca

Doi administratori de societăți comerciale din Bistrița și alte 10 persoane din județ sunt cercetați de polițiști într-un dosar penal privind obținerea de credite bancare de la trei instituții bancare din Bistrița cu ajutorul unor interpuși și prin documente false.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de la investigarea fraudelor au finalizat cercetările şi au înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunere de trimitere în judecată un dosar penal privind 12 suspecţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În fapt s-a reţinut că, în perioada 2006 – 2007, B.M.I. de 31 ani din comuna Dorna Cândrenilor, jud. Suceava şi C.C. de 27 ani din comuna Poiana Ştampei, jud. Suceava, având calitatea de administratori ai unor societăţi comerciale cu sediile în Bistriţa, ar fi contractat credite în valoare de 442.655 lei de la trei instituţii bancare din Bistriţa, prin falsificarea de documente şi prin intermediul unor persoane interpuse, folosindu-se de numele acestora.

Creditele obţinute astfel, cu sprijinul lui R.A. de 35 ani, T.M. de 46 ani, B.A. de 32 de ani, toţi din Bistriţa, R.I.A. de 35 ani, M.M.L. de 33 ani, R.E.S de 31 ani, H.N.E. de 34 ani toţi din Mureşenii Bârgăului, C.A.E. de 34 ani, H.L.T. de 46 ani, H.T. de 43 ani, toţi din Livezile, nu au fost achitate, banii fiind utilizaţi în interes personal de către suspecţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More