Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

12 porci confiscați în urma unor acțiuni de combatere a comerțului ilicit

0 121

Polițiștii au organizat acțiuni de combatere a comerțului ilicit. Au confiscat inclusiv 12 porci.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 20 aprilie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu polițiștii de la economic, investigații criminale, acțiuni speciale, precum și din cadrul secțiilor 7 și 6 au organizat și desfășurat o acțiune pe raza comunei Rodna. Scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea delictelor silvice, a evenimentelor rutiere, precum și a comerțului ilicit cu animale.

Au fost constatate și aplicate 34 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 36000 lei. Totodată, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea au fost ridicați în vederea confiscării 12 porci. Tot în cadrul acțiunilor de confiscare au fost ridicați 3 mc de material lemnos și contravaloarea unor produse alimentare în sumă de 100 lei. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Sanitar – Veterinare și Siguranță a Alimentelor Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More