Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

128 de persoane depistate pozitiv Covid-19 în județul Cluj. 5 persoane vindecate în ultimele 24 de ore

0 876

Instituția Prefectului Cluj prezintă raportul zilnic asupra măsurilor luate pentru evitarea răspândirii epidemiei de Coronavirus pe raza județului. Redăm comunicatul de presă al acestora.

SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 707

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 1347

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 76

Sancțiuni contravenționale aplicate – 195; valoare – 329.934 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

152 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 26 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

128 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030)

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 322 persoane în carantină, 741 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 128 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

5 persoane vindecate și externate în ultimele 24 ore, domiciliate în județul Cluj, cu vârsta între 35-54 ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More