Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

13 certificate de înmatriculare retrase într-o singură zi

0 230

În cazul unei acțiuni de prevenție a accidentelor rutiere polițiștii au aplicat amenzi de peste 62.000 de lei și au retras, într-o singură zi, 13 certificate de înmatriculare. Aceștia au întocmit și un dosar penal.

Polițiștii rutieri bistrițeni au acționat, ieri, 20 februarie a.c., pe raza întregului județ pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și pentru sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație, punând astfel în pericol atât siguranța lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Astfel, la nivel județean, au fost constatate și aplicate 200 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 62 000 lei. De asemenea, față de 12 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 30 ani, din Vermeș, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza municipiului Bistrița. A fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More