Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

135 de deținuți au votat la Penitenciarul Gherla

0 238

Un număr de 135 de deţinuţi de la Penitenciarul Gherla şi-au exprimat duminică dreptul la vot, în cadrul scrutinului pentru parlamentare, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, transmis duminică AGERPRES, dintre cei 135 de deţinuţi care şi-au manifestat intenţia de a vota majoritatea sunt bărbaţi.

„Şi-au exercitat dreptul de vot un număr de 135 deţinuţi din Penitenciarul Gherla, după cum urmează: 119 bărbaţi, la sediul Penitenciarului Gherla; 16 femei, în cadrul Secţiei exterioare Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, efectivul total de persoane custodiate la nivelul Penitenciarului Gherla, la data scrutinului, este de 965, iar dintre aceştia au participat doar cei care au domiciliul în judeţul Cluj şi şi-au manifestat dorinţa de a vota, iar dreptul de vot nu le-a fost interzis printr-o hotărâre judecătorească definitivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More