Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

140 de persoane au solicitat urna mobilă în Bistrița-Năsăud

0 48

Aproximativ 140 de persoane din judeţul Bistriţa-Năsăud au votat duminică, la alegerile parlamentare, cu urna mobilă, în spitale sau în arest, potrivit datelor comunicate de către judecătorul Reghina Berari, locţiitor al preşedintelui Biroului Electoral Judeţean.

La Penitenciarul Bistriţa au votat cu urna mobilă 65 persoane, la care se adaugă alte cinci aflate în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, informează Agerpres.

De asemenea, 25 de pensionari cazaţi la căminul pentru persoane vârstnice din Bistriţa au dorit să îşi exercite acest drept constituţional.

Lor li se alătură 44 de pacienţi din secţiile externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa (boli infecţioase, oncologie şi psihiatrie), unitate de la care au fost depuse în total 115 cereri pentru urna mobilă. Nu au fost introduse în baza de date, până la ora 15,30, voturile exprimate la sediul principal al acestei unităţi spitaliceşti.

În judeţul Bistriţa-Năsăud, până la ora 16,00, erau înregistrate 483 de voturi cu urna mobilă, care reprezintă 0,76% din totalul persoanelor care s-au prezentat la vot în cele 313 secţii de votare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More