Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

142 de kilograme de carne retrase de la comercializare

0 86

carne congelata aruncata in lacul tarnita

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud au controlat în cursul lunii iunie peste 500 de kilograme de carne, 142 de kilograme fiind retrase de la comercializare.

Inspectorii bistriţeni au identificat la aproape 200 de kilograme de carne probleme cu etichetarea, în timp ce alte 142 de kilograme au fost oprite temporar de la comercializare, din cauza neregulilor.

82 de operatori economici au fost controlaţi, cuantumul amenzilor ajungând la 63.450 de lei

57 de kilograme din cantitatea retrasă de la comercializare reprezintă diferite sortimente de pate, care conţineau amidon de porumb, făină albă de grâu sau proteină vegetală de soia, componente care nu au ce să caute în asemenea produse.

Controalele efectuate luna trecută au vizat şi unităţile de alimentaţie publică din incinta piscinelor şi zonelor de agrement, contractele de leasing, metalele preţioase, precum şi produsele lactate şi de panificaţie care ajung pe băncile elevilor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More