Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

15 elevi din Baia Mare, confirmați cu Covid-19. Patru clase, de la o școală și două colegii, fac cursuri online

0 214

Doar trei zile au trecut de la începerea noului an școlar și în Baia Mare patru clase au trecut deja la cursuri online, după ce mai mulți elevi au fost depistați pozitiv la infectarea cu noul tip de coronavirus.

Conform datelor oficiale centralizate până miercuri dimineața, este vorba despre 15 elevi care au fost confirmați ca fiind deja infectați. Aceștia sunt elevi la o școală gimnazială din municipiu, dar și de la două colegii din Baia Mare.

Astfel, până în prezent, patru clase au trecut deja la învățământul online. Conform autorităților, doar o parte dintre cei 15 elevi pozitivi au participat efectiv la cursuri la școlile respective, restul îmbolnăvindu-se înainte de începerea anului școlar, astfel că nu au luat parte la festivitățile de deschidere din cadrul unităților de învățământ sau la cursuri.

Din datele centralizate până în prezent sunt 15 elevi infectați cu noul Coronavirus. O parte din ei s-au îmbolnăvit înainte de începerea anului școlar de învățământ și nu au fost prezenți în unitățile de învățământ la festivitățile de deschidere sau la cursuri. Sunt 4 clase care desfășoară cursuri online: două clase la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” din Baia Mare, o clasă la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” din Baia Mare, o altă clasă la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare”, arată Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More