Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

15 medalii cucerite de sportivii Budokan Ryu la Cupa ”Mickey Mouse” de la Florești

0 38

Weekendul trecut a avut loc în localitatea Florești, judetul Cluj, ediția a XIII-a a concursului internațional de Karate, Cupa „Mickey Mouse”, competiție dedicată copiilor până la 14 ani, la care a participa și clubul sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean.

Competiția de la Florești a fost organizată de către Clubul Sportiv Hayashi Activ Florești, sub egida Federației Române de Karate WKC, la startul concursului participând 420 de sportivi și 93 de echipe reprezentând 25 de cluburi sportive din România și Ungaria.

Clubul sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot extins de 48 de sportivi și a reușit să obțină 15 medalii la probe individuale și la echipe, având în final 34 de sportivi medaliați. Astfel bilanțul final al rezultatelor este după cum urmează: 2 medalii de aur, 5 medalii de argint și 8 medalii de bronz.

Medalii de aur

Lombardi Luna, Sfechiș Alisia, Bujor Cezara și Pop Ana Maria la proba de kumite echipe feminin 7-8 ani,

Farcaș Matei, Ghenea Darius, Daoud Richard la proba de kumite echipe masculin 7-8 ani.

Medalii de argint

Costea Alexia și Orban Rebeka la probe de kumite individual 9-10 respectiv 13-14 ani,

Farcaș Cristian la kumite echipe băieți 7-8 ani, Pănescu Alexandru, Derta Valerian și Negreanu Gabriel la proba de kumite echipe băieți 13-14 ani și Giurgiu Alexandru, Purdea Ionuț și Vădean Tudor tot la kumite echipe.

Medalii de bronz

La probele de kumite individual: Avram Gabriel, Derta Valerian, Nemeti Mădălina și Negreanu Gabriel, iar la echipe: Danga Denis, Ciciovean Luca și Căpâlnaș Mihai, Drăgan Denis, Danciu Luca și Pop Gabriel, Costea Alexia, Nemeti Mădălina, Pop Denisa și Nistor Aimee, Pop Narcisa, Celsie Isabela, Man Denisa și Pașca Georgiana.

”Dorim pe această cale să îi felicităm pe toți sportivii pentru modul în care s-au prezentat și de asemenea dorim să mulțumim autorităților locale, colaboratorilor, sponsorilor și nu în ultimul rând, părinților pentru sprijinul și înțelegerea de care au dat dovadă”, spune președintele clubului Budokan Ryu, Bogdan Savu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More