Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

159 de persoane depistate pozitiv Covid-19 în județul Cluj până la ora actuală

0 440

Instituția Prefectului Cluj a transmis situația privind evoluția epidemiei de coronavirus pe teritoriul României. Redăm comunicatul acestora.

SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 755

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 1.128

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 88

Sancțiuni contravenționale aplicate – 136; valoare – 237.870 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

În domeniul situațiilor de urgență 256 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 30 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

100 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 166 persoane în carantină, 469 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 159 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More