Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

17 suspecți de furt identificați în Maramureș în ultimele zile

0 29

Acțiunile polițiștilor din Maramureș din ultimele zile nu au avut ca obiect doar evenimentele rutiere sau cele legate de comerțul ilicit, în vizorul oamenilor legii intrând și suspecții unor furturi comise. 17 suspecți de furt au fost identificați de polițiștii maramureșeni săptămâna trecută.

În perioada 02 – 06 mai, poliţiştii maramureşeni, în urma investigaţiilor efectuate şi a măsurilor întreprinse, au identificat şaptesprezece suspecţi de furt:

– la Cavnic, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 51 de ani, din localitate, au sustras cablu dintr-o linie dezafectată ce aparţine Exploatării Miniere Cavnic.

– la Baia Mare, o femeie în vârstă de 56 de ani a sustras bunuri dintr-un magazin; alte două femei au ademenit un bărbat, ce se afla în staţia CFR Baia Mare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale şi i-au sustras 70 de lei; un minor de 16 ani a sustras poşeta unei femei şi a fost prins imediat de un echipaj de siguranţă publică.

– la Vişeu de Sus, un tânăr a escaladat un geam lăsat deschis şi a pătruns într-o locuinţă însă, din fericire, a fost surprins de nepotul părţii vătămate care a anunţat poliţia. Suspectul a declarat că a profitat de faptul că geamul era deschis iar proprietara se afla la biserică şi a pătruns în locuinţă cu intenţia de a sustrage bunuri.

– la Şomcuta Mare, trei tineri în vârstă de 14, 18 şi 23 de ani, din localitate, au sustras cablu cu miez de cupru din incinta unei societăţi comerciale.

– la Buzeşti, un adolescent în vârstă de 16 ani, ştiind că proprietarul nu se află acasă, a pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi dintr-un portmoneu a sustras 60 de lei. În momentul în care se pregătea să plece, suspectul a fost surprins de partea vătămată şi predat poliţiei.

– La Tăuţii Măgherăuş trei bărbaţi au pătruns în incinta unui motel de unde au încercat să sustragă bunuri dar au fost prinşi de agenţii societăţii de pază care au reacţionat prompt când alarma motelului s-a declanşat. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

– La Finteuşu Mic un tânăr de 23 de ani din localitate a pătruns în locuinţa unei femei, în timp ce aceasta se afla la biserică şi a sustras bani şi un telefon mobil.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More