Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

18.000 de peninsulari in a 3-a zi

0 43

peninsula 2013 someseanul.ro

Cea de-a treia zi a Festivalului Peninsula cu numărul 11 s-a dovedit a fi un real succes, cu 18.000 de petrecăreţi prezenţi la concerte precum Ska-P, Modestep sau la evenimentul electro al lui Pete Tong.

Ziua de sâmbătă a început cu favoriţii genului metal – pe Scena Mare au urcat Coma şi pe Kiss Terrace, Subscribe – după care, tot pe Scena Mare, au răsunat 32 din cele mai cunoscute piese de punk inventate vreodată, interpretate de Marky Ramone’s Blitzkrieg. Seara a culminat cu o petrecere nebună de care s-au făcut responsabili başcii de la Ska –P – ei au revenit la Peninsula, după o pauză de doi ani, cu umor, dar şi cu mesaje serioase, spre bucuria fanilor care s-au dezlănţuit în faţa scenei.

Pe Kiss Terrace au revenit cei de la N.O.H.A., urmaţi de cea mai populară trupă de dubstep din lume, Modestep, care a dictat un tempo infernal petrecăreţilor. La  Freedom Music Arena a mixat până în zori de zi legenda muzicii house, britanicul Pete Tong.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More