Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

19 medalii cucerite de sportivii Budokan Ryu la Bistrița

0 63

Weekendul trecut a avut loc la Bistrita editia a V-a a Cupei Tiger la Karate WUKF. Competitia dedicata tuturor categoriilor de varsta, a adunat aproape 250 de sportivi de la 15 cluburi din tara.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat cu un lot format din 34 de sportivi, reusind sa obtina la finalul competitiei opt medalii de aur, patru de argint si sapte de bronz.

Au obtinut medalii de aur sportivii Alexia Costea, Denisa Boca, Dorin Panescu, Andrada Vascan si Rebeka Orban, la probe de kumite individual. Alte trei medalii de aur au fost castigat pe echipe – Markus Szekely, Andrei Bobos, Matei Farcas, Luca Danciu, echipa Alexai Costea, Denisa Man si Narcisa Pop echipa Dorin Panescu, Valerian Derta si Darius Suciu.

Medalii de argint au adus acasa Alexandru Panescu, Darius Suciu, Matei Farcas la individual, iar la echipe Vlad Bota, Alexandru Panescu si Marius Timandi.

Bronzul a fost castigat de Cezara Bujor, Luna Lombardi, Denisa Man si Marius Timandi la kumite individual, iar la echipe Cezara Bujor, Alisia Sfechis, Madalina Nemeti, Aura Rus si echipa Ana Maria Pop, Luna Lombardi si Andrada Vascan.

Sambata, 5 noiembrie, la Sala Sporturilor din Dej, are loc incepand cu ora 10 prima editie a CUPEI SAMVU la Karate WUKF, competitie nationala gazduita de catre CS BUDOKAN RYU, organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Dej, sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF, eveniment la care sunt asteptati toti cei interesati de sport si miscare.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1234712703266411.1073741868.534008853336803&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More