Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

2.000 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite la doi Maramureșeni – FOTO

0 65

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit şi confiscat 2.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În urma acţiunii au fost reţinuţi doi bărbaţi care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În data de 14 martie a.c., un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat două persoane care se deplasau în grabă de la linia de frontieră către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

La faţa locului a fost solicitată o echipă de intervenţie care a acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, moment în care bărbaţii au încercat să fugă, ascunzându-se într-o anexă ce aparţinea unui imobil din apropiere.

În urma acţiunii aceştia au fost reţinuţi şi identificaţi ca fiind Andrei C. de 23 ani şi Ioan T., de 35 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş.

În continuarea verificărilor, poliţiştii de frontieră au procedat la cercetarea şi supravegherea terenului, fiind descoperite 4 colete cu ţigări.

Acestea împreună cu bărbaţii au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, astfel în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 18.200 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More