Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

20.000 de ”gulguțe” lansate la Festivalul Luminii

1 81

festivalul luminii

Centrul Clujului va fi luminat sâmbătă noaptea de 20.000 de gulguțe, lansate în cadrul Festivalului Luminii. Acesta va fi organizat în 25 mai, de la ora 21:00, în Parcul Iuliu Haţieganu (Babeş) și la el vor participa peste 100 de cercetași și 100 de voluntari de toate vârstele.

A noua ediție a Festivalului Luminii se anunță una incendiară și la propriu și la figurat. Pe lângă cele 20.000 de gulguțe, participanții vor avea parte și de un spectacol de jonglerii cu foc, totul fiind pus la cale de filiala clujeană a Cercetașilor României.

Festivalul Luminii se desfășoară la Cluj-Napoca sub sloganul ”Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte”, fiind organizat și în alte 23 de orașe din România.

Vedeți aici și alte evenimente de acest gen și nu numai organizate în această perioadă în orașele de pe Valea Someșului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Cristian Moldovan spune

    In cadrul Festivalului Luminii nu va fi lansat niciun lampion. E vorba de cutii de hartie in care sunt puse lumanari pastila, precum in poza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More