Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

20 de percheziții într-o săptămână. Peste 20 de mii de pachete de țigări ridicate

0 101

Polițiștii maramureșeni au avut o săptămână plină. Au efectuat nu mai puțin de 20 de percheziții.

Conform IPJ Maramureș, în perioada 26 noiembrie – 02 decembrie, poliţiştii maramureşeni au organizat 29 de acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. De asemenea, în perioada menţionată s-a intervenit la peste 130 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră şi au fost puse în executare 20 de mandate de percheziţie, emise de procuror.

În cadrul acţiunilor organizate, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică, au constatat patru fapte de contrabandă, fiind indisponibilizate peste 28.000 pachete cu țigări de contrabandă. Pe parcursul săptămânii trecute au fost identificate cinci persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, au fost puse în aplicare patru mandate de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat un autoturism reclamat furat şi a fost găsită o persoană dispărută de la domiciliu.

Pentru neregulile constatate în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 989 sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de peste 390.000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More