Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

200 de noi locuri de munca la Dej VIDEO

1 465

Trelleborg Automotive Dej

Compania Fujikura Automotive Romania, care isi desfasoara activitatea in parcul industrial de la Dej, organizeaza interviuri pentru angajare, fiind scoase la concurs 200 de noi locuri de munca.

Interviurile pentru angajare se vor tine in datele de 12 si 19 septembrie la Primaria Municipiului Dej, in Sala Casatoriilor, incepand cu ora 10:00.

Fujikura Automotive doreste prin aceasta actiune sa-si mareasca numarul de angajati de la 1.700 la 1.900, ca urmare a extinderii activitatii.

”Sunt deosebit de multumit ca La Dej se simte o revigorare a pietei fortei de munca, printr-o crestere a ofertei locurilor de munca. Daca in urma cu 4 luni Fujikura a angajat 150 de persoane, acum intentioneaza sa angajeze alte 200 de persoane”, a declarat primarul Municipiului Dej, Costan Morar.

Edilul spune ca Fujikura nu este singura companie din parcul industrial Dej care isi extinde activitatea ”si grupul Trelleborg avand in plan extinderea capacitatii de productie cu 45%, pana in trimestrul al doilea al anului 2014, oferind 248 locuri de munca, societatea urmand ca in anul 2014 sa ajuga la un numar de 585 de angajati fata de 301, cati sunt in prezent. Ideea de extindere a activitatii grupului s-a discutat in urma cu doi ani, in cadrul unei intalniri la Dej cu reprezentanti din 32 de locatii din lume, data la care mi-am aratat toata disponibilitatea de a oferi sprijinul primariei, in dezvoltarea afacerii la Dej. Ma bucur ca lucrurile incep sa se materializeze, prin faptul ca Trelleborg si-a propus o investitie de amploare, in valoare totala de 16 milioane euro. Pentru ca investitia sa fie realizata, societatea a depus o cerere pentru ajutor de stat, catre Guvernul Romaniei, in valoare de 5,4 milioane de euro, avand tot sprijinul meu, al deputatului Cornel Itu si al conducerii Consiliului Judetean Cluj”.

Parcul industrial de la Dej a inregistrat in ultima perioada tot mai multe firme care si-au extins activitatea si, prin urmare, un numar tot mai mare de angajati. Astfel, Grupul MGTec a deschis aici o noua fabrica de hartie anul trecut, oferind 150 de locuri de munca, urmand ca anul viitor sa-si mareasca numarul de angajati prin punerea in functiune a unei noi masini de hartie. Si compania Cortusa isi va extinde activitatea, cu o noua linie de productie, aspect care va duce la crearea de noi locuri de munca.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More