Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

21 de medalii cucerite de karateka Budokan Ryu la Cupa Dragon Do la Karate WKC

0 154

21 de medalii cucerite de karateka Budokan Ryu  la Cupa Dragon Do la Karate WKC

Sala de Sport a orasului Ungheni, judetul Mures, a fost gazda celei de-a IV-a editii a Cupei Dragon Do la Karate WKC, competitie dedicata copiilor cu varsta pana la 14 ani. Gazda competitiei a fost CS Dragon Do Tg Mures, evenimentul fiind organizat sub egida FR de Karate WKC.

Clubul Sportiv Budokan Ryu, a deplasat un lot de 24 de sportivi la acest concurs, clasandu-se pe primul loc ca numar de participanti intre cele 33 de cluburi prezente, care au adunat un total de 204 sportivi.

Desi multi dintre karateka Budokan Ryu au fost la prima competitie, rezultatele au fost deosebite, evolutiile copiilor fiind bune si foarte bune.

Astfel, bilantul final al rezultatelor a fost 10 medalii de aur, 3 medalii de argint si 8 medalii de bronz, dupa cum urmeaza:

Medalii de aur: ORBAN REBEKA, BOTA VLAD, CAPALNAS MIHAI, COSTEA ALEXIA, NEMETI MADALINA, GHENEA DARIUS, PETRIC MURESAN ROBERT, la probe de kumite individual, iar pe echipe, CAPALNAS MIHAI impreuna cu MATEI CRISTIAN si PETRIC MURESAN THOMAS,ORBAN REBEKA cu GHENEA DENISA si POP NARCISA la Kumite echipe feminin 11-12 ani iar ORBAN REBEKA si la echipe 13-14 ani, luptand si la o categorie superioara.

Medalii de argint au obtinut: DERTA VALERIAN la individual, iar la echipe, VADEAN CATALIN, DANGA DENIS si CICEOVEAN LUCA precum si GHENEA DARIUS

Bronzul a fost obtinut de catre: GHENEA DENISA, MANGIUREA IONUT, FARCAS MATEI, POP NARCISA, MATEI CRISTIAN, POP ANA MARIA la kumite individual, iar DERTA VALERIAN cu PANESCU ALEXANDRU si BOTA VLAD, MANGIUREA IONUT cu FARCAS MATEI si UTIU CRISTIAN la probele de echipe.

Aceasta a fost ultima competitie interna pana in toamna, urmatorul concurs fiind CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE WUKF care va avea loc in Belgia in luna iunie, unde CS Budokan RYU va deplasa un lot de 5 sportivi printre care si sportivul Panescu Dorin care a fost selectionat in Lotul National al Federatiei Romane de Karate WKC.

Pana atunci, lotul clubului pentru europene va avea un stagiu de pregatire la Sighisoara, cu maestrul Christophe Pinna, una dintre legendele mondiale ale karate-ului sportiv.

Antrenorii clubului Bogdan Savu, Paula Grosan, Lorand Albert si Panescu Dorin (sr) doresc sa ii felicite pe toti sportivii care au participat la aceasta competitie, si de asemenea sa transmita multumiri autoritatilor locale pentru tot sprijinul si intelegerea de care dau dovada in sprijinirea performantelor clubului, sponsorilor si colaboratorilor si nu in ultimul rand parintilor pentru intelegere, sprijin si sustinere.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.932829963446438.1073741974.467241263338646&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More