Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

24 de ore de foc pentru pompierii maramureșeni – 6 incendii au fost lichidate

0 34

incendiu pompieri sic-3

Pompierii maramureșeni au acționat la localizarea și lichidarea a șase incendii în ultimele 24 de ore. Șirul intervențiilor a început în dimineața zilei de marți, 10.03, puțin după ora 05.30. Pompierii Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” au stins focul izbucnit la un autoturism situat pe strada Păpădiei din municipiu.

În aceeași zi, la 12.15, pompierii Gărzii nr.2 de intervenție Borșa au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un șopron de fân din comuna Moisei. Focul a fost stins după circa trei ore de luptă. Au ars aproximativ 1,5 tone de fân și șopronul pe o suprafață de circa 20 de metri pătrați, transmite ISU Maramureș prin intermediul unui comunicat de presă.

Puțin înainte de ora 16, un alt incendiu a fost semnalat pe raza localității Ocna Șugatag. Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației și personalul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate au lichidat incendiul în mai puțin de o oră. Flăcările au mistuit circa 800 de kilograme de fân. Pompierii au parcurs pe jos un kilometru până la zona în care se manifesta incendiul, din cauza lipsei căilor de acces.

Tot marți, cu câteva minute înainte de ora 19.00, două echipaje de la Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit la un incendiu semnalat la o gospodărie și un adăpost de animale din comuna Remetea Chioarului. Incendiul a fost lichidat după circa două ore și jumătate de luptă. Flăcările au mistuit acoperișul unei case, în suprafață de circa 90 de metri pătrați, aproximativ o tonă de fân, circa o tonă de porumb boabe, aparatură eletrocasnică și elemente de mobilier.

La 21.50, pompierii Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit la un alt incendiu, izbucnit într-o gospodărie din localitatea Săbișa. La localizarea și lichidarea acestuia au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din orașul Seini.  În incendiu au ars acoperișul din lemn al casei, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați, elemente de mobilier, aparatură electronică și electrocasnică.

Miercuri, 11.03, puțin înainte de ora 06.00, pompierii Gărzii nr.2 de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit la stingerea incendiului izbucnit la un autoturism din localitate. Automobilul a ars în proporție de aproximativ 60 la sută. Proprietarul în vârstă de 27 de ani, a fost transportat de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul orășenesc din Vișeu de Sus, după ce a suferit arsuri la o mână, în timp ce încerca să stingă focul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More