Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

24 de ore și trei intervenții ale pompierilor maramureșeni

0 84

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a trei situații de urgență.

Astfel, transmit cei de la ISU Maramureș, Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Militarii au intervenit cu un echipaj pentru stingerea incendiului în urma căruia au ars circa un metru pătrat de învelitoare bituminoasă și s-au degradat aproximativ 3 metri pătrați de tencuială.

De asemenea, pompierii băimăreni, alături de pompierii voluntari din Seini, au fost chemați să intervină în localitatea Handalul Ilbei, unde o lemnărie a fost cuprinsă de flăcări.

Focul a distrus în jur de 25 de metri pătrați din acoperișul anexei și doi metri cubi de material lemnos. Tot pompierii băimăreni au intervenit în această dimineață, 20 ianuarie, în cazul unui accident rutier produs pe strada Barajului înspre Firiza.

În urma accidentului a rezultat o victimă, în vârstă de 27 de ani, care a fost preluată de echipajul medical sosit la fața locului și a fost transportată la spital.

Totodată, în ultimele 24 de ore, personalul subunităților de intervenție a participat la acțiuni de informare a populației, referitoare la prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2. Acțiunile au fost desfășurate în localitățile Târgu Lăpuș, Săliștea de Sus, Vișeu de Sus și Sarasău, informează purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More