Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

25.000 de electrici murați au țopăit pe ritmurile Thievery Corporation – FOTO/VIDEO

0 57

Electric Castle 2014 - Ziua 2  (26)

A doua zi de Electric Castle a fost la un pas de eșec, însă Thievery Corporation a alungat ploaia ce a căzut pe parcursul zilei, astfel că seara a fost una absolut electrică.

Dacă în prima zi a festivalului de muzică electronică de la Bonțida organizatorii au anunțat că au avut parte de 17.000 de petrecăreți, numărul acestora a depășit cu mult pragul de 20.000 în seara de vineri. Asta deși după-amiază a plouat pe alocuri torențial, iar în zona festivalului bălțile și nămolurile acopereau ceea ce în prima zi a Electric Castle era iarba proaspăt cosită și chiar arsă pe alocuri de razele soarelui.

Câteva sute de împătimiți ai genului au îndurat ploaia torențială în timpul concertului The Freestylers, însă majoritatea electricilor s-au ascuns de ploaie. Era și normal, ploaia și ”electricul” nefiind chiar buni prieteni.

Imediat după conferința de presă susținută de Rob Garza (Thievery Corporation), ploaia s-a domolit, astfel că electricii murați și-au făcut apariția în zona scenei principale. Valurile de petrecăreți au început să iasă de la adăpostul miilor de corturi din camping, au început să apară de prin barurile și terasele din micuța localitate clujeană, pentru ca la ora concertului Theivery Corporation să fie arhiplin.

Dacă la scena principală nu era loc să arunci un muc de țigară pe jos, la celelalte scene atmosfera a fost mai relaxată, dar la fel de mare aglomerația, semn că la Electric Castle publicul s-a înmulțit vineri de la oră la oră.

Și înainte ca Thievery Corporation să electrizeze publicul cu primele acorduri, ploaia și-a lansat asupra mulțimii ultimii picuri. A fost o atmosferă de vis, un spectacol cum rar îți este dat să vezi, iar berea a curs valuri.

La fel ca în prima seară, cozile la barurile și terasele din incinta festivalului au fost lungi și foarte lungi în permanență. Iar lumea s-a distrat nemaipomenit.

https://www.facebook.com/album.php?fbid=741629919233111&id=467241263338646&aid=1073741886

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More