Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

27 de conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru diverse abateri la regimul rutier

0 82

În perioada 22-24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni preventive, pe raza întregului județ.

Acțiunile au vizat creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor de circulație.În perioada 22-24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni preventive, pe raza întregului județ. Acțiunile au vizat creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie,  punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

În perioada menționată, la nivel județean au fost aplicate 526 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 172 555 lei, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.  De asemenea, ca urmare a unor nereguli tehnice constatate, polițiștii au retras 11 certificate de înmatriculare.

Totodată, față de 27 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More