Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

28 permise de conducere reținute și sancțiuni contravenționale în valoare de peste 185 000 lei, aplicate de polițiști, pe raza județului Bistrița-Năsăud

0 81

În perioada 21-23 iulie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru reducerea riscului rutier pe raza întregului județ.

Polițiștii rutieri au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi i-au sancţionat pe cei care au încălcat regulile de circulaţie, fiind folosite și autospeciale dotate cu aparate radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 781 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de peste 185 000 lei.

Ca urmare a constatării unor abateri la regimul rutier, au fost reținute 28 permise de conducere și au fost retrase 23 certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More